De Wilgen Erp(06) 17 90 33 06


Welkom

De Wilgen Erp is een knusse en sfeervolle groepsaccommodatie met allerlei voorzieningen en ligt in het mooie buitengebied van Erp. De accommodatie biedt slaapgelegenheid voor 14 personen. De accommodatie beschikt over een mooie en gezellige huiskamer met tal van mogelijkheden. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om een tent, camper of caravan te plaatsen.

De accommodatie beschikt over 3 badkamers en 4 slaapkamers. De huiskamer bevat o.a. een bar, keuken, pooltafel en een eethoek met een gezellige zithoek. Een dartbord , tafelvoetbalspel en sjuulbak zijn eveneens aanwezig.
Daarnaast biedt de accommodatie verschillende voorzieningen zoals een terras, volleybalveld, voetbalgoal, basketbalbord, buiten beugelbaan ,tafeltennis tafel, en een jeu de boules baan. Genoeg te doen dus!

In de omgeving is voor iedereen iets te beleven. Op natuur en cultuurgebied, maar zeker ook op sportief gebied. Het”” Erpse”” nodigt u uit om er met de auto, fiets of met de benenwagen erop uit te trekken, en onderweg kunt u de nodige stops maken voor een hapje en een drankje. Eet en drinkgelegenheden zijn ruim in de  aanwezig. 

Geen (mid)week verhuur mogelijk!

De Wilgen Erp

 De Wilgen ErpDe Wilgen ErpDe Wilgen ErpDe Wilgen ErpBij

Bekijk de accommodatie  Vraag een offerte aan